If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
mi-am pus azi lumina la picioare si cam asa a iesit , poza cu intrerupatorul si poza proaspete de acuma 10 minute , o pedela a ramas fara cauciuc si presurile le schimb cat de repede pot , scuzati mizeria dar maine e ziua de facut curatenie in masina
l-am pus undeva in zona asta , ca sa nu se vada maine ii fac poza ca am uitat sa-i fac acuma... U si B de la logan club imi acopera sageata :| dar te-ai prins tu
lumina in jurul cheii de contact nu s-a gandit nimeni sa puna?
ia mai gandestete si poate pui si din asta
mi.a trecut si mie prin minte asa ceva, din ce mi.am dat eu seama trebuie un cerc de plastic prin care sa treaca lumina, un fel de angel, asa m.am gandit eu, daca aveti alta idee spuneti.o!
ps: lumina de la contact neeaparat sa fie legata la plafoniera, pozitia mediana!
Last edited by nicu_rcn; 12 November 2011, 21:10.
Reason: Automerged Doublepost
am o bucata de pexiglas si poate o fac pe strung dupa inelul care mascheaza contactul si ii montez vreo 2 leduri si o montez in locul asteia negre de pe masina
normal ca legata la plafoniera
acuma trebuie sa schimb amortizoarele ... spuneti-mi si mie din care sa imi iau , daca stiti de unde din barlad sau vaslui e si mai bine , ma gandesc intre blistern si monroe , ce imi recomandati ? tind sa imi iau monroe pentru ca :
- nu sunt facute in romania
- sunt mai ieftine
- mi le-a recomandat mai multa lume
ce impresii aveti cu ele ? (stiu ca este topic separat dar nu am gasit ce-mi trebuie acolo)
am uitat sa precizez , trebuiesc schimbate toate 4 si flansele
N-am apucat sa citesc tot treadul despre masina ta dar imi place ca tot timpul i-ai manufacturat cate ceva dragut.
Daca reusesti sa faci ceva finut cu iluminarea butucului de cheie sunt primul tau client!!!
Sper sa o vad si live cand o sa ajung acasa de sarbatori! Unde aveti locul de intalneala?
Cat despre amortizoare eu as opta pentru un kit de suspensie Eibach(arcuri Eibach+ amortizoare Bilstein B8) daca tot trebuie sa umblati la suspensii. Din ce-am vazut pe net e undeva la 1.400RON cu TVA dar se poate achizitiona si separat pe componente.
multumesc pentru aprecieri , doar ca nu vreau suspensii sport datorita drumurilor patriei si datorita pretului ridicat , macar daca ar avea durata de exploatare mai mare fata de cele stock , cat despre intalniri nu stiu nimic vorbeste cu romeo si eu vreau sa vin la una pentru ca de cad zic ca ma duc si nu am mai fost :| zice lumea ca sunt neserios
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment